Aici gasesti tot ce vrei sa sti !
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Assasin Cread

In jos 
AutorMesaj
TheAlexutzzu
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 134
Puncte : 300
Data de inscriere : 18/08/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Assasin Cread   Joi Aug 18, 2011 11:59 pm

Assassin's Creed: Brotherhood este un joc video istoric, third-person de acţiune-aventură, dezvoltat de studiourile Ubisoft Montreal pentru Xbox 360, Playstation 3 şi PC. A fost lansat pentru versiunile de Xbox 360 şi Playstation 3 pe data de 10 noiembrie 2010, şi este programat să fie lansat şi pentru PC în primul sfert al anului 2011. Jocul este un sequel pentru Assassin's Creed II, cu Ezio Auditore da Firenze şi Desmond Miles întorcându-se ca protagonişti. Assassin's Creed: Brotherhood începe de la finalul jocului anterior. Este primul joc din serie care are un mod multiplayer de joc.
Cuprins
[ascunde]

1 Modul de joc
2 Multiplayer
2.1 Moduri de joc
2.2 Personaje
3 Muzică
4 Conţinut descărcabil

[modificare] Modul de joc

Assassin's Creed:Brotherhood este un joc video third-person, de acţiune-aventură, punând accent pe un stil de joc gen sandbox într-un open-world al Italiei. Precum şi jocurile anterioare din serie, mecanicile de joc se bazează pe mişcări de tip parkour, amestec în mulţime, asasinări şi de un sistem de luptă corp la corp. Sistemul de luptă a dat dovadă de noi îmbunătăţiri şi pentru prima oară în serie, jocul beneficiază de un mod multiplayer, precum şi de o campanie singleplayer de 20 de ore.

Jocul introduce un nou sistem de management: jucătorul putând să recruteze noi membri prin distrugerea celor 9 "turnuri Borgia" din Roma unde sunt staţionate trupele papale, şi apoi salvând cetăţeni nemulţumiţi hărţuiţi de către gardieni. Ezio le poate da misii în jurul Europei sau să-i cheme pe post de ajutor în timpul misiunilor (dacă nu sunt deja ocupaţi). Recruţii asasini sunt capabili să-i acorde jucătorului un sprijin de săgeţi. Dându-le sarcini novicilor asasini este esenţial pentru a-i ajuta să capete experienţă şi să avanseze în rang. Jucătorul poate să le schimbe înfăţişarea, precum şi armura şi armele, folosind punctele de calificare ale acestora. De asemenea, asasinii pot muri într-o misiune, din care nu se vor mai întoarce. Ezio va face rost de noi gadget-uri precum paraşuta lui Leonardo da Vinci, care poate fi folosită când Ezio sare de pe clădiri înalte, săgeţi otrăvite, o otravă care acţionează mai repede, o arbaletă, şi abilitatea de a păstra şi de a arunca arme mai grele, cum ar fi topoarele.

Jucătorul va fi nevoit să renoveze Roma, care a decăzut din cauza stăpâniei templiere asupra Statelor Papale şi concentrarea tuturor averilor asupra Vaticanului. Precum şi în Monteriggioni din Assassin's Creed II, jucătorul va putea investi în oraş şi să fie martor asupra dezvoltării şi să deblocheze recompense. Jucătorul va fi nevoit să cucerească şi să distrugă turnurile Borgia pentru a elibera zone importante ale oraşului de dominaţia templieră şi pentru a putea renova magazinele din acele zone. Roma e cel mai mare oraş creat din seria Assassin's Creed, fiind de 3 ori mai mare ca Florenţa din Assassin's Creed II şi include 5 zone diferite: Vatican, Tiber, Antique, Downtown, Country. Însă spre deosebire de celelalte jocuri din serie, acţiunea va avea loc doar în Roma, cu mici excepţii în Napoli, Spania şi Monteriggioni.

Sistemul de luptă a fost modernizat, fiind mai rapid şi dinamic. Jucătorul acum fiind încurajat să fie mai agresiv, acţiunile ofensive fiind mai eficiente decât cele defensive (în primele jocuri din serie acţiunile defensive fiind mai eficiente). Inteligenţa artificială din acest joc este mult mai agresivă, iar adversarii pot ataca simultan. După ce ucide un inamic, Ezio poate începe o execuţie pentru a-şi ucide adversarii mai rapid. De asemenea au fost introduse noi tipuri de soldaţi: călăreţi, puşcaşi şi gardieni papali. De asemenea arcaşii au fost înlocuiţi de soldaţi cu arbalete, fiind mai eficienţi şi mai periculoşi.
[modificare] Multiplayer

Assassin's Creed: Brotherhood este primul joc din serie ce conţine un mod multiplayer de joc.

Jucătorii sunt Templieri în formare în facilitatea Abstergo Industries. Aceştia folosesc Animi (pluralul de la Animus) pentru a le accesa memoriile asasinilor şi cu ajutorul "bleeding effect"-ului să le dobândească abilităţile. Sunt 5 moduri diferite de joc (Wanted, Manhunt, Alliance, Wanted Avansat şi Alliance Avansat) şi hărţi diferite incluzând zone din al doilea şi al treilea joc din serie precum Florenţa, Veneţia, Monteriggioni, precum şi hărţi noi cum ar fi Roma, Siena, San Donato, Castelul Gandolfo, Mont-Saint Michel. Modul de joc în multiplayer este similar cu cel din singleplayer. Jucătorii primesc abilităţile de stealth şi de asasinare. Aceştia primesc contracte de asasinare şi trebuie să-şi ucidă ţinctele fără a fi detectaţi (pentru a primi maximul de puncte). Daca jucătorul nu foloseşte o tactică tip stealth, primeşte puţine puncte şi poate fi detectat foarte uşor de ceilalţi jucători.

Modul multiplayer conţine un sistem de leveling. Jucătorul creşte in nivel prin obţinerea punctelor de experienţă. Nivelul maxim fiind 50. Prin creşterea în nivel, jucătorul primeşte noi bonusuri precum abilităţi, perk-uri, precum şi opţiunea de a le schimba înfăţişarea personajelor multiplayer.
[modificare] Moduri de joc

Wanted este un mod de joc gen cunoscutul Free-for-all. Fiecare jucător este pe cont propriu şi va primi contracte să asasineze un anumit individ (jucător) dar în acelaşi timp el va fi vânat de un alt jucător. Acest mod de joc suportă maxim 8 jucători. Cu cât jucătorul este mai sus în clasament, acesta va fi vânat de mai mulţi templieri (3 sau chiar 4). Acest mod de joc durează 10 minute.

Wanted Avansat este asemănător cu Wanted, singura diferenţă fiind informaţiile limitate pe care le primeşte jucătorul în privină cu locaţia ţinctei sale. Compasul nemaiavând precizie precum în modul simplu de joc şi nu mai afişează daca ţincta este sus sau jos.

În modul de joc Manhunt sunt două echipe, fiecare fiind formată din maxim 4 jucători. Jocul se desfăşoară în două runde (fiecare rundă durează 5 minute). În prima rundă, membrii Echipei 1 trebuie să-i asasineze pe cei din Echipa 2 care vor trebui să supravieţuiască. Vânaţii câştigă puncte daca stau ascunşi. Cu cât sunt mai mulţi jucători care stau ascunşi în acelaşi loc, cu atât echipa va câştiga mai multe puncte la un interval de câteva secunde (1 jucător - 15 pct.; 4 jucători - 60pct) . În runda a doua rolurile se schimbă.

Alianţă

Alianţă Avansată
[modificare] Personaje

Jucătorii pot alege să joace cu următoarele personaje: Călăul (Il Carnefice), Vânătorul (Il Lupo), Curtezana (Fiora Cavazza), Nobilul (Francesco Sabatini), Doctorul (Malfatto), Bărbierul (Baltasar da Silva), Preotul (Fratele Ristoro), Inginerul (Gaspar de la Croix), Fierarul (Augustine Oberlin), Căpitanul (Donato Mancini), Contrabandistul (Lia de Russo), Hellequin (Caha) - (poate fi deblocat de pe UPlay), Hoţul (Faustina Collari) - (poate fi deblocat la nivelul 25), Tâlharul (Lanz) - (poate fi deblocat la nivelul 35), Mercenarul (Rocco Tiepolo) - (poate fi deblocat la nivelul 45), Harlequin (Cahin) - (valabil numai pentru cei ce au achiziţionat versiunea limitată a jocului), Ofiţerul (Teodor Viscardi) - (valabil numai pentru cei ce au achiziţionat versiunea limitată a jocului).

Toate personajele de mai sus fiind agenţi Templieri şi o parte din aceştia apar în campania single-player, în misiuni secundare, în care Ezio trebuie să-i asasineze.
[modificare] Muzică

Muzica din joc este compusă de Jesper Kyd, care a compus soundtrack-uri şi pentru celelalte jocuri din serie. Soundtrack-ul a fost lansat pe data de 16 noiembrie 2010.

Piesele din albumul Assassin's Creed: Brotherhood sunt următoarele:

"Master Assassin" (Maestrul Asasin) - 3:21
"City of Rome" (Oraşul Roma) - 5:32
"Cesare Borgia" - 2:21
"Flags of Rome" (Steagurile Romei) - 2:36
"The Brotherhood Escapes" (Frăţia scapă) - 1:58
"Brotherhood of the Assassins" (Frăţia Asasinilor) - 3:03
"The Pantheon" (Panteonul) - 3:06
"Villa Under Attack" (Vila sub asediu) - 2:13
"Echoes of the Roman Ruins" (Ecourile ruinelor romane) - 2:51
"Borgia Tower" (Turnul Borgia) - 2:14
"Borgia Occupation" (Ocupaţia Borgia) - 3:02
"Roman Underworld" (Lumea interlopă romană) - 3:46
"Countdown" (Numărătoarea inversă) - 3:30
"Borgia (The Rulers of Rome)" (Borgia, Conducătorii Romei) - 3:57
"Ezio Confronts Lucrezia" (Ezio o confruntă pe Lucrezia) - 2:56
"Battle in Spain" (Bătălie în Spania) - 1:39
"Fight of the Assassins" (Lupta Asasinilor) - 2:38
"Desmond Miles" - 4:41
"VR Room" - 2:43
"Apple Chamber" (Camera Mărului) - 4:55

Conţinut descărcabil

Odată cu lansarea jocului, Ubisoft a lansat primul DLC: "Copernicus Conspiracy Pack" valabil exclusiv pentru utilizatorii de PlayStation3. DLC-ul poate fi descărcat de pe PlayStation Network. Un pic mai târziu de la apariţia jocului, Ubisoft a lansat DLC-ul gratuit: Animus Project Update 1.0 care include un nou mod de joc (Alianţă avansată) şi o hartă nouă (Mont-Saint Michel). De asemenea, producătorul francez a anunţat Animus Project Update 2.0, care, precum şi cel anterior, va fi gratis şi va include un nou mod de joc şi o hartă nouă.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
TheAlexutzzu
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 134
Puncte : 300
Data de inscriere : 18/08/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Assasin Cread   Vin Aug 19, 2011 12:07 am

apropo e pe torrent si mz
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
yulisukar
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 61
Puncte : 91
Data de inscriere : 18/08/2011
Varsta : 20
Localizare : Spania , Barcelona

MesajSubiect: Re: Assasin Cread   Vin Aug 19, 2011 12:13 am

asta am spus si yo...


BAFTA LA Downloadat
Respecta si Vei fi Respectat !! Ti-o Garantez! king king
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
TheAlexutzzu
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 134
Puncte : 300
Data de inscriere : 18/08/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Assasin Cread   Vin Aug 19, 2011 12:16 am

Mz
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Assasin Cread   

Sus In jos
 
Assasin Cread
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CanalulDLM :: Assasin Creed Versions :: Assasin Creed Brotherhood-
Mergi direct la: